(recept
si oblíbilo 230 návštěvníků)
Bramborak na plechu- takhle ho delavam ja

Potřebné ingredience
0,5 kg Brambor, asi 5 str,česnek, trochu majoranky , sul , 4 vajička , salam , 1 menši sklenice kyseleho zeli polohrubou mouku dle porteby
Postup přípravy
Bramborry nastrouchame s česnekem , přidame vajička majoranku sul zeli salam vše promichame s polohrrubou moukou , davam polohrubou moku davam protoze mouka vpije vodu z brambor.Bramboraky delam na plechu jsou rychlejsi a nejsou moc masne a chutnaj vyborne vyskousejte a uvydite šetri cas pri smazeni narozdil proti panvicce

Připravene testo

Vymazany plech sadlem

Bramborak na plechu v syrovem stavu

Hotovy bramborak

Bramborak na taliri
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
rdn
(upraveno)
22. 1. 2021, 6:27
dobrý nápad, hledala jsem rychlou večeři a chválím, povedlo se, také dobrá inspirace na různé obměny, takže budu opakovat, děkuji

nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
26. 1. 2014, 17:51



nahlásit

deniska9191
(upraveno)
22. 1. 2014, 14:38
No zrovna se mi dodělal ale teda zlaté bramborové placky na pánvičce
takže tady toto už nikdy víc teda škoda těsta



nahlásit
09Eli
(upraveno)
17. 1. 2014, 19:45
Dobrý den, je tady už několik dotazů na kolik stupňů a jak dlouho se asi peče, prosím, můžete někdo kdo dělal odpovědět? Za všechny tázající děkuji a přeji příjemný den. Zdraví Ann
nahlásit

novackova
(upraveno)
10. 1. 2014, 16:58




nahlásit

neuva
(upraveno)
25. 5. 2013, 21:18
Na kolik stupnu a jak dlouho ho pecete prosim? Ja to jednou zkousela a byly vysusene :-/
nahlásit
Jankulinka
(upraveno)
14. 2. 2012, 21:12
Dnes jsme měli a musím říct, že byl docela suchý...Až taková dobrota to nebyla...
nahlásit

Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:53



nahlásit

miskabu
(upraveno)
26. 2. 2010, 21:58



nahlásit

mamina211
(upraveno)
26. 2. 2010, 21:27
děkuji za ispiraci, byl výborný



nahlásit

vevercak78
(upraveno)
25. 2. 2010, 11:39





nahlásit
silvajs
(upraveno)
19. 5. 2009, 14:00
Dobrý den Mirko, chystám se vyzkoušet Váš recept, který vypadá moooc dobře
Jen bych se chtěla ještě zeptat, na kolik stupňů a jak dlouho bramborák pečete
Děkuji. Silvie



nahlásit
Lešoun
(upraveno)
21. 3. 2009, 23:08
Taky tak dělávám a přidávám, co zbyde
(zelí, salám, zbytky uzeného či jiného masa apod.). S nastavovanou kaší oblíbená pochoutka, když už nevím, co bych vařila


nahlásit

Ronny
(upraveno)
20. 3. 2009, 12:38
Už jsem to vyzkoušela, dělala jsem to na dva plechy s tím, že to budeme mít na dva dny, ale bramboráky vydržely jen do večera
, je to vynikající, u nás se po nic zaprášilo
Ale taky jsem nevěděla, na kolik stupňů troubu a jak dlouho, nakonec jsem to zvládla i bez této informace
Děkuji za svělý tip, určitě bude patřit mezi naše oblíbené recepty....




nahlásit

janahaj
(upraveno)
10. 3. 2009, 13:13
ten je super.se zelím vyzkouším
dávám 2 velké lžíce zakysané smetany-je jemňounký



nahlásit

Jejeja
(upraveno)
10. 3. 2009, 11:57
Vypadá to výborně
Můžu se zeptat na kolik a jak dlouho pečete? Moc děkuju..

nahlásit

anibag
(upraveno)
10. 3. 2009, 11:05


nahlásit

FANY50
(upraveno)
7. 3. 2009, 16:32








nahlásit
Lekvar
(upraveno)
4. 3. 2009, 14:20
moje prababička je také pekla v troubě.mňam




nahlásit

Amaalka
(upraveno)
4. 3. 2009, 14:16

nahlásit